Horeca enschede.
Re: Eetgelegenheden in Enschede
De luiheid regeertHelmerhoeker schreef:Lees het bericht van Kubus eerst eens even
Heb het er niet over dat Wok-to-go een sushi-bar is maar dat pand op nr 6 dadelijk dus wel.
Werd verdomme eens tijd ook!
Re: Eetgelegenheden in Enschede
Dus twee vliegen in één klap, en een sushi-bar (ben er geen grote liefhebber van maar het is altijd een impuls) ......en de voormalige in dat pand gevestigde winkel die behouden blijft.
Re: Eetgelegenheden in Enschede
Nu weten we dus ook wat er in de oude Graze-inn komt
Italiaans restaurant nieuw in Twentectoren
donderdag 06 maart 2008 | 03:05
ENSCHEDE - Midden in het centrum van Enschede, op de hoek Van Heekplein, Boulevard en Mooienhof, vestigt zich op korte termijn het Italiaanse lifestylerestaurant punto-Pasta, vrij vertaald: hier pasta.
Op genoemde plek, de begane grond van de voormalige Twentectoren, zat tot mei 2007 Graze-Inn.
Peter Wicking is de eigenaar van punto-Pasta. De 38-jarige Enschedeër streeft er naar de eetgelegenheid half april te openen. De komende weken wordt de zaak grondig gerestyled. Wicking denkt twintig tot veertig personeelsleden, veelal parttimers, nodig te hebben om zijn concept goed neer te zetten. "De medewerkers en de koks dragen het concept", is zijn ervaring.
De bedoeling is dat de gasten zelf een keuze maken bij de verschillende uitgiftecounters van drankjes en gerechten. En vervolgens zelf het eten en eventuele drankjes meenemen naar de tafel.
Gasten kunnen ter plekke zien hoe de maaltijd bereid wordt. Vervolgens worden de gerechten rechtstreeks door de kok aan de gast uitgereikt. "We streven duidelijk naar interactie tussen de gast, de kok en de gastheer of gastvrouw", legt Wicking uit.
Punto-Pasta is zeven dagen per week geopend van 10 tot 22 uur.
TCT
Italiaans restaurant nieuw in Twentectoren
donderdag 06 maart 2008 | 03:05
ENSCHEDE - Midden in het centrum van Enschede, op de hoek Van Heekplein, Boulevard en Mooienhof, vestigt zich op korte termijn het Italiaanse lifestylerestaurant punto-Pasta, vrij vertaald: hier pasta.
Op genoemde plek, de begane grond van de voormalige Twentectoren, zat tot mei 2007 Graze-Inn.
Peter Wicking is de eigenaar van punto-Pasta. De 38-jarige Enschedeër streeft er naar de eetgelegenheid half april te openen. De komende weken wordt de zaak grondig gerestyled. Wicking denkt twintig tot veertig personeelsleden, veelal parttimers, nodig te hebben om zijn concept goed neer te zetten. "De medewerkers en de koks dragen het concept", is zijn ervaring.
De bedoeling is dat de gasten zelf een keuze maken bij de verschillende uitgiftecounters van drankjes en gerechten. En vervolgens zelf het eten en eventuele drankjes meenemen naar de tafel.
Gasten kunnen ter plekke zien hoe de maaltijd bereid wordt. Vervolgens worden de gerechten rechtstreeks door de kok aan de gast uitgereikt. "We streven duidelijk naar interactie tussen de gast, de kok en de gastheer of gastvrouw", legt Wicking uit.
Punto-Pasta is zeven dagen per week geopend van 10 tot 22 uur.
TCT
Re: Eetgelegenheden in Enschede
Waardeloze bediening dus.De bedoeling is dat de gasten zelf een keuze maken bij de verschillende uitgiftecounters van drankjes en gerechten. En vervolgens zelf het eten en eventuele drankjes meenemen naar de tafel.
- Errik
- Member
- Berichten: 2355
- Lid geworden op: ma mar 15, 2004 1:24 pm
- Locatie: Amsterdam
- Contacteer:
Re: Eetgelegenheden in Enschede
Als de kookkunst maar in orde is.
From feudal serf to spender
This wonderful world of purchase power
This wonderful world of purchase power
Re: Eetgelegenheden in Enschede
Hopelijk wordt dit net zo goed als http://www.vapiano.de in Duitsland. Alles wordt ter plekke vers bereidt. Zelfs de pasta.
En je moet het weliswaar zelf aan de counter bestellen, de aankleding is perfect. Als het zoiets wordt, is dit een grotere aanwinst voor Enschede dan Mangu.
En je moet het weliswaar zelf aan de counter bestellen, de aankleding is perfect. Als het zoiets wordt, is dit een grotere aanwinst voor Enschede dan Mangu.
Re: Eetgelegenheden in Enschede
Datgene wat ik gezien heb, zag er buitengewoon goed (trendy) uit , dus ja wederom een aanwinst voor het centrum
Al was Graze-Inn ook een prima tent, die jammer genoeg verdwenen is.
Al was Graze-Inn ook een prima tent, die jammer genoeg verdwenen is.
Re: Eetgelegenheden in Enschede
ENSCHEDE - Het pand van Herman Mode aan de Deurningerstraat, eigendom van de Enschedese familie Cohen, is verkocht aan Pikeur Makelaars. Op de begane grond komt een Japans specialiteitenrestaurant, dat wordt gerund door Sha Woo en zijn zakenpartner Steven Wong.
Boven het restaurant bouwt Hans Luchies, mede-eigenaar van Pikeur Makelaars, vier of vijf appartementen. "Het aantal is een beetje afhankelijk van wat de huurders van het Japanse restaurant willen", laat Luchies weten, die onlangs ook het pand van Videoland aan de Deurningerstraat heeft gekocht.
Het pand van Herman Mode wordt door de nieuwe eigenaar eerst volledig brandwerend gemaakt en het krijgt een nieuwe gevel. Woo en Wong willen op 1 augustus beginnen met de verbouwing en inrichting van hun restaurant. Er komt een afhaalgedeelte en in het restaurant is plaats voor 80 tot 100 gasten. De opening staat gepland voor begin september. De ouders van Sha Woo waren tot voor kort eigenaar van chinees restaurant Hong Kong.
Het is het eindpunt van de trein, bijna geen mens hoeft er te zijn, bijna geen hond gaat zover mee: Enschede
Re: Eetgelegenheden in Enschede
Gisteravond voor het eerst wezen eten bij Mangu.
Ontvangt prima, zowel buiten als binnen een tafek vrij gehouden zodat wij eerst buiten de kaart konden bekijken onder het genot van een mojito. Erbij wat brood met een mooie olijfolie/balsamico.
Ben altijd te porren voor een menu omdat je dan altijd andere gerechten op je bord krijgt dan je a la care iets kiest. Dus de keuze is een 5 gangen chef menu. Mijn vriend lust geen vis dus de eerste gang was voor hem een vervangend gerecht, gen probleem.
Als wijn hadden we een franse rose, een heerlijke licht gele rose die bij de meeste gangen past. De jongen die bediende gaf aan at bij de twede gang het misschien wat minder was, maaaar overall prima keuze. Geen huiswijn dus iets duurder, wel erg lekker. Tafelwater is sourcy, drink zelf leifst plat.
Eerste gang: hollandse garnaaltjes met appel, en gedrogde tomaatjes en creme fraiche. Lekker, alleen de gedroogde tomaajes hadden er niet bij gehoeven.
tweede gang: Spinaziesoepje met zalm, mooie volle soep met een mooi rose stukje zalm, smakelijk.
Derde gang: De stukje kalfshaas met de daarbijde krokant gebakken zwezerik, erg lekker vooral de zwezerik was super krokant.
Vierde gang: Eendeborst met een zoete mangosaus. Mooi rood, lekker mals.
Vijfde gang: Aardbeien met aardbeienmouse en een heerlijk chocoladetaartje. Ben normaal niet gek op chocoladetaartjes maar deze was erg lekker.
Hierbij een lekker franse desertwijn.
Overall: Prima bordenopmaak, goede gerechten, op smaak en technisch prima. Leuk dat de chef een rondje zaal doet aan het eind van de avond.
Erna nog wat cocktails beneden gedronken, das wat aan de kleine kant maar erg gezellig. Wat mij betreft prima voor een avondje loungen, eten en drinken. Prima bediening met vakkennis, naast ons vroeg een tafel wat zwezerik was en de jongen gaf een zeer uitgebreid antwoord, tot in detail.
Wijnkennis ook prima.
Nu al de camera's weg zijn is het een erg mooie aanvulling voor Enschede, hopelijk redden ze het! Wij komen zeker terug.
Ontvangt prima, zowel buiten als binnen een tafek vrij gehouden zodat wij eerst buiten de kaart konden bekijken onder het genot van een mojito. Erbij wat brood met een mooie olijfolie/balsamico.
Ben altijd te porren voor een menu omdat je dan altijd andere gerechten op je bord krijgt dan je a la care iets kiest. Dus de keuze is een 5 gangen chef menu. Mijn vriend lust geen vis dus de eerste gang was voor hem een vervangend gerecht, gen probleem.
Als wijn hadden we een franse rose, een heerlijke licht gele rose die bij de meeste gangen past. De jongen die bediende gaf aan at bij de twede gang het misschien wat minder was, maaaar overall prima keuze. Geen huiswijn dus iets duurder, wel erg lekker. Tafelwater is sourcy, drink zelf leifst plat.
Eerste gang: hollandse garnaaltjes met appel, en gedrogde tomaatjes en creme fraiche. Lekker, alleen de gedroogde tomaajes hadden er niet bij gehoeven.
tweede gang: Spinaziesoepje met zalm, mooie volle soep met een mooi rose stukje zalm, smakelijk.
Derde gang: De stukje kalfshaas met de daarbijde krokant gebakken zwezerik, erg lekker vooral de zwezerik was super krokant.
Vierde gang: Eendeborst met een zoete mangosaus. Mooi rood, lekker mals.
Vijfde gang: Aardbeien met aardbeienmouse en een heerlijk chocoladetaartje. Ben normaal niet gek op chocoladetaartjes maar deze was erg lekker.
Hierbij een lekker franse desertwijn.
Overall: Prima bordenopmaak, goede gerechten, op smaak en technisch prima. Leuk dat de chef een rondje zaal doet aan het eind van de avond.
Erna nog wat cocktails beneden gedronken, das wat aan de kleine kant maar erg gezellig. Wat mij betreft prima voor een avondje loungen, eten en drinken. Prima bediening met vakkennis, naast ons vroeg een tafel wat zwezerik was en de jongen gaf een zeer uitgebreid antwoord, tot in detail.
Wijnkennis ook prima.
Nu al de camera's weg zijn is het een erg mooie aanvulling voor Enschede, hopelijk redden ze het! Wij komen zeker terug.
It's Ok love
Re: Eetgelegenheden in Enschede
Kijk es op:
http://www.youropi.com/nl/enschede-11427
Daar staat een compleet overzicht op van de restaurants in Enschede..
http://www.youropi.com/nl/enschede-11427
Daar staat een compleet overzicht op van de restaurants in Enschede..
Re: Eetgelegenheden in Enschede
http://www.humpreys.nl zit ook sinds kort in Enschede , maar ook in vele andere grote steden waaronder Nijmegen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen enz enz ....
18 jaar geleden werd in Nijmegen het eerste Humphrey's restaurant geopend. Een sfeervolle eetgelegenheid met als uitgangspunten: drie gangen, één prijs, een maandelijks wisselende kaart en een gemoedelijke sfeer. Inmiddels vindt u Humphrey's door heel Nederland. Uiteraard hebben al onze restaurants dezelfde kwaliteit en ademen dezelfde sfeer uit, precies zoals u van ons gewend bent.
- Errik
- Member
- Berichten: 2355
- Lid geworden op: ma mar 15, 2004 1:24 pm
- Locatie: Amsterdam
- Contacteer:
Re: Eetgelegenheden in Enschede
Ik ken de formule uit Amsterdam. Pretentieuze eetschuur met laf voedsel en te hoge prijzen.
From feudal serf to spender
This wonderful world of purchase power
This wonderful world of purchase power
Re: Eetgelegenheden in Enschede
Prijsniveau lijkt mij volgens de site mee te vallen, wel zou ik dus nooit reserveren voor 0,10 cent per minuut. Dat is een reden om er niet te reserveren, per mail kan het namelijk niet.
It's Ok love
Re: Eetgelegenheden in Enschede
Er staat bij de Enschedese vestiging een lokaal nummer.
Kaart ziet er niet duur uit, verder ook niet superspeciaal.
Wie gaat het even reviewen?
Kaart ziet er niet duur uit, verder ook niet superspeciaal.
Wie gaat het even reviewen?
Re: Eetgelegenheden in Enschede
In Groningen altijd een prima plek om voor iets van 22 euro een 3 gangen diner te eten.
Het eten is niet fantastisch, maar doet zeker niet onder voor zaken als de Kater en Samsam, maar met een lagere prijs. De bediening was meestal bovengemiddeld en ook over groepen deden ze in Groningen nooit moeilijk.
Voor iets meer kan je in mijn ogen veel beter bij de Tropen terecht, maar voor de afwisseling een prima aanvulling die de boel in Enschede weer even op scherp zal zetten..
Het eten is niet fantastisch, maar doet zeker niet onder voor zaken als de Kater en Samsam, maar met een lagere prijs. De bediening was meestal bovengemiddeld en ook over groepen deden ze in Groningen nooit moeilijk.
Voor iets meer kan je in mijn ogen veel beter bij de Tropen terecht, maar voor de afwisseling een prima aanvulling die de boel in Enschede weer even op scherp zal zetten..