Horeca enschede.
Lekkere Spaanse tapas -> El Corru aan de Poolmansweg (http://www.elcorru.nl/)
Bistro -> C'est si bon
Chinees -> Hu's Garden
Snackbar -> Cafetaria Het Boswinkel
Bistro -> C'est si bon
Chinees -> Hu's Garden
Snackbar -> Cafetaria Het Boswinkel
Dat stopcontactje stoort dus ook iedereen die het ziet!Fir schreef:Mijn ervaring:
Al met al een geslaagd bezoek en voor herhaling vatbaar, erg positief, een verrijking voor Enschede. Nu nog even een stopcontactje afmaken...

Het is het eindpunt van de trein, bijna geen mens hoeft er te zijn, bijna geen hond gaat zover mee: Enschede
Extrablatt heeft haast met vestiging
ENSCHEDE - De Duitse horecaketen Extrablatt wil zich op korte termijn in het centrum van Enschede vestigen. Delegaties van de snelgroeiende firma (met alleen al in de grensstreek bijna dertig vestigingen) hebben de afgelopen maanden de binnenstad extra verkend. M. Suci, bedrijfsleider van de vestiging van Extrablatt in Gronau, vertelt dat zijn firma alleen geïnteresseerd is in een pand aan de Oude Markt of een pand in de binnenstad waar heel veel passanten langskomen. Bij dat laatste valt te denken aan de doorgang H.J. van Heekplein/Oude Markt. Zoals bijvoorbeeld het voormalige pand van Halfords. ‘Maar daar doen ze in Nederland dan weer heel moeilijk over om de bestemming te veranderen in horeca’, heeft Sucu inmiddels al ondervonden. Extrablatt heeft makelaars in de arm genomen om een geschikt pand te zoeken. Maar de tot dusver aangeboden ruimtes werden door het concern afgewezen omdat ze niet aantrekkelijk genoeg werden bevonden. Het betrof onder meer de ruimtes aan de zijkant van het Holland Casino (nu een lunchroom) en de begane grond van de Twentectoren, In laatstgenoemde ruimte is vorige week Graze-Inn begonnen, een keten met drie eetunits, een koffiecorner en een fruit- en ijsbar onder één dak. Suci verklapt dat zijn firma nog steeds gecharmeerd is van De Poort van Kleef op de Oude Markt. Vooral vanwege de grootte (inclusief Pub Remember aan de achterkant), de mogelijkheid om de eerste etage (nu woonfunctie) bij de zaak te betrekken (als keuken bijvoorbeeld) én het grote terras. Suci: ‘Maar die eigenaren vragen te veel voor hun pand.’ Extrablatt wil een eerste vestiging in ons land omdat het in de filialen in Münster en vooral Gronau erg veel Nederlanders over de vloer krijgt. Dan zou de formule, een soort grand café met een groot aanbod van dranken en etenswaar (van pizza’s tot puntzakken patat) tegen scherpe prijzen ook in een stad als Enschede moeten aanslaan, zo is de filosofie van de leiding van het in 1998 opgerichte imperium.
TCT
Nou hup!
ENSCHEDE - De Duitse horecaketen Extrablatt wil zich op korte termijn in het centrum van Enschede vestigen. Delegaties van de snelgroeiende firma (met alleen al in de grensstreek bijna dertig vestigingen) hebben de afgelopen maanden de binnenstad extra verkend. M. Suci, bedrijfsleider van de vestiging van Extrablatt in Gronau, vertelt dat zijn firma alleen geïnteresseerd is in een pand aan de Oude Markt of een pand in de binnenstad waar heel veel passanten langskomen. Bij dat laatste valt te denken aan de doorgang H.J. van Heekplein/Oude Markt. Zoals bijvoorbeeld het voormalige pand van Halfords. ‘Maar daar doen ze in Nederland dan weer heel moeilijk over om de bestemming te veranderen in horeca’, heeft Sucu inmiddels al ondervonden. Extrablatt heeft makelaars in de arm genomen om een geschikt pand te zoeken. Maar de tot dusver aangeboden ruimtes werden door het concern afgewezen omdat ze niet aantrekkelijk genoeg werden bevonden. Het betrof onder meer de ruimtes aan de zijkant van het Holland Casino (nu een lunchroom) en de begane grond van de Twentectoren, In laatstgenoemde ruimte is vorige week Graze-Inn begonnen, een keten met drie eetunits, een koffiecorner en een fruit- en ijsbar onder één dak. Suci verklapt dat zijn firma nog steeds gecharmeerd is van De Poort van Kleef op de Oude Markt. Vooral vanwege de grootte (inclusief Pub Remember aan de achterkant), de mogelijkheid om de eerste etage (nu woonfunctie) bij de zaak te betrekken (als keuken bijvoorbeeld) én het grote terras. Suci: ‘Maar die eigenaren vragen te veel voor hun pand.’ Extrablatt wil een eerste vestiging in ons land omdat het in de filialen in Münster en vooral Gronau erg veel Nederlanders over de vloer krijgt. Dan zou de formule, een soort grand café met een groot aanbod van dranken en etenswaar (van pizza’s tot puntzakken patat) tegen scherpe prijzen ook in een stad als Enschede moeten aanslaan, zo is de filosofie van de leiding van het in 1998 opgerichte imperium.
TCT
Nou hup!
