 
 Oh ja, en despotisch heerser over West-Europa.

Errik schreef:Een briljant historicus worden, tevens directeur van het nieuw te vormen historische instituut Twente.
Oh ja, en despotisch heerser over West-Europa.
 
   
   
   
   
   volgens mij heb je mijn plannen overgenomen. Maar, ff serieus. Ik begin met Bedrijfseconomie, en haal dan m'n propedeuse. Ik kan dan BE afmaken en dán Geschiedenis gaan doen, óf direct Geschiedenis gaan doen. Kies ik toch maar voor 't eerste denk ik; ik hou van leren
  volgens mij heb je mijn plannen overgenomen. Maar, ff serieus. Ik begin met Bedrijfseconomie, en haal dan m'n propedeuse. Ik kan dan BE afmaken en dán Geschiedenis gaan doen, óf direct Geschiedenis gaan doen. Kies ik toch maar voor 't eerste denk ik; ik hou van leren   . Ik ga het Koninkrijk der Nederlanden kaalplukken; alle subsidiepotten zullen voor mij worden losgetrokken.
 . Ik ga het Koninkrijk der Nederlanden kaalplukken; alle subsidiepotten zullen voor mij worden losgetrokken.   
 





Wat zou ik hier voor moeten betalen / wat is een goede prijs? Er wordt € 45 voor gevraagd, wat moet ikErrik schreef:Ook een ander boekje gevonden: "Enschede van voorheen en thans", door H. ter Weele Hzn. Uitgegeven te Enschede door Van der Loeff in 1930.
Erg leuk. Het is een beschreven wandeling door de stad anno 1850. Alle inwoners en bijzonderheden worden beschreven. Prachtige kijk in de kleinstedelijke keuken. Vol met anecdotes als die over de stadskoeien die, na door de Ko-jong' (ja, de stads cowboy!) vanuit de stadsweide de stad te zijn ingedreven, zelf de weg naar hun huis terugvonden.
Echt de moeite waard.



Ik herhaal mezelf maar evenRobert schreef:Wat zou ik hier voor moeten betalen / wat is een goede prijs? Er wordt € 45 voor gevraagd, wat moet ikErrik schreef:Ook een ander boekje gevonden: "Enschede van voorheen en thans", door H. ter Weele Hzn. Uitgegeven te Enschede door Van der Loeff in 1930.
Erg leuk. Het is een beschreven wandeling door de stad anno 1850. Alle inwoners en bijzonderheden worden beschreven. Prachtige kijk in de kleinstedelijke keuken. Vol met anecdotes als die over de stadskoeien die, na door de Ko-jong' (ja, de stads cowboy!) vanuit de stadsweide de stad te zijn ingedreven, zelf de weg naar hun huis terugvonden.
Echt de moeite waard.
