Welkom op het forum van Enschedeinansichten.

Natuur & Recreatie in Enschede

Wijken en overige onderwerpen die met de stad te maken hebben.
Plaats reactie
Hendrik
Member
Member
Berichten: 2292
Lid geworden op: di nov 28, 2006 7:20 pm

Re: Natuur & Recreatie in Enschede

Bericht door Hendrik »

Toen de Hoge Snelheidslijn tussen Amsterdam en Brussel werd aangelegd MOEST het Groene Hart van Nederland Ontzien worden. Dus werd er zonder al te veel omhaal een tunnel aangelegd. Stel met de nadruk van Stel dat het er doorgedrukt wordt dan lijkt mij gezien de natuur waarde tussen Enschede en Hengelo een flinke lange tunnel een voorwaarde om dit gedrocht gerealiseerd te krijgen.
Wat sas as dós was kaans.
hans
Member
Member
Berichten: 2733
Lid geworden op: ma sep 24, 2012 11:45 pm

Re: Natuur & Recreatie in Enschede

Bericht door hans »

geen tunnel ,lekker treintjes kijken.
Onnie Dah

Re: Natuur & Recreatie in Enschede

Bericht door Onnie Dah »

Hendrik schreef: do feb 17, 2022 10:02 pm Toen de Hoge Snelheidslijn tussen Amsterdam en Brussel werd aangelegd MOEST het Groene Hart van Nederland Ontzien worden. Dus werd er zonder al te veel omhaal een tunnel aangelegd. Stel met de nadruk van Stel dat het er doorgedrukt wordt dan lijkt mij gezien de natuur waarde tussen Enschede en Hengelo een flinke lange tunnel een voorwaarde om dit gedrocht gerealiseerd te krijgen.
Als ze daar perse langs willen, dan lijkt een tunnel mij ook een must inderdaad.
Gebruikersavatar
Arie
Member
Member
Berichten: 21419
Lid geworden op: di nov 27, 2007 4:31 pm
Locatie: Enschede

Re: Natuur & Recreatie in Enschede

Bericht door Arie »

Open dag bij het dierenasiel in Enschede: dit is er te doen
28 maart 2023
Charmain Zwijnenberg

open dag dierenopvangcentrum enschede
In onze rubriek ‘baasje gezocht’ zetten we regelmatig asieldieren in het zonnetje. Benieuwd hoe de leefruimte van deze beestjes eruitziet? Of wil je de harige bewoners van het asiel gewoon even groeten? Dan hebben we een leuke weekendtip voor je: Dierenopvangcentrum Enschede houdt op zaterdag 1 april een open dag. Dit is het programma.

In het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 april bieden verschillende dierenopvangcentra en dierenambulances in Nederland een kijkje in de keuken. Ook in Enschede wacht er zaterdag een bomvol programma op je.

Rondleiding door het asiel
Tijdens de open dag krijg je een rondleiding door het gebouw. Bekijk hoe de dieren leven en hoe het buitenterrein eruitziet. Ook Dierenambulance Enschede is die dag van de partij. Neem een kijkje in de bus en spreek de vrijwilligers.

Maak een snuffelmat
Creatievelingen kunnen een snuffelmat voor hun viervoeter knutselen. Neem je kinderen vooral mee naar de open dag. Ook voor hen is er genoeg te doen. Gokje wagen? Koop een lootje en wie weet ga je er met een leuke prijs vandoor.

Voor al je vragen
Bij de informatiestands vertellen de medewerkers je alles over het adopteren van een asieldier en over het gedrag van je eigen pluizige huisgenoot. Ook met andere vragen over huisdieren kan je hier terecht.

Bij zijn?
De open dag bij Dierenopvangcentrum Enschede vindt zaterdag 1 april van 13.00 tot 16.00 uur plaats. Het adres is Boswinkelbeekweg 10. Kom je met de auto? Parkeren kan op het terrein van Intratuin. Vanuit daar wandel je naar het asiel. De gratis pendelbus pakken kan ook. zie: https://indebuurt.nl/enschede/doen/open ... en~214597/
Plaats reactie