Welkom op het forum van Enschedeinansichten.

Miro

Informatie en vorderingen.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
Arie
Member
Member
Berichten: 15552
Lid geworden op: di nov 27, 2007 4:31 pm
Locatie: Enschede

Re: Miro

#421 Bericht door Arie » do sep 20, 2018 1:45 pm

Aldi naar Miro Center in Enschede
Gepubliceerd: Donderdag 20 september 2018

Aldi naar Miro Center in Enschede
Er komt een Aldi-supermarkt in het Miro Center in Enschede. Daarmee komt er voor het eerst een concurrent van de Albert Heijn in het winkelcentrum aan de Gronausestraat.

In de tweede helft van november wordt de nieuwe supermarkt geopend op de hoek van het Miroterrein, in de winkelunit naast de Big Bazar. Het gaat om een nieuwe Aldi en dus niet om een verhuizing vanuit elders in de stad.

Tweede supermarkt
De komst van een tweede supermarkt in het Miro Center was eigenlijk nooit mogelijk. Sinds jaar en dag was Ahold, het moederconcern van Albert Heijn, de eigenaar van het winkelcomplex. Die was selectief met het aantrekken van nieuwe huurders.

In 2014 werd het Miro Center gerenoveerd en transformeerde de Albert Heijn naar een AH XL. Slechts maanden later verkocht Ahold het complex aan HB Capital, het vermogensbeheer van de familie Blokker.

Elke zondag open
Niet alleen de Aldi is nieuw in het Miro Center. In juni werd nog de Action geopend en per 1 september zijn er ook vestigingen van De Viszaak en Kamphuis Kaashandel op de oude locatie van Blokker+Tuin.

De vastgoedeigenaar van het winkelcentrum laat weten dat, vooruitlopend op het gemeenteraadsbesluit op 2 oktober, vanaf nu alle winkels op zondag open gaan van minimaal 12.00 tot 17.00 uur. De Albert Heijn heeft is nu al tot 20.00 uur open zondag en mag vanaf oktober eventueel tot 22.00 uur open blijven.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede - foto: Charel van Tendeloo
bron: http://enschede.1twente.nl/aldi-naar-mi ... em?1100339
Bijlagen
Aldi naar Miro Center in Enschede.jpg
Aldi naar Miro Center in Enschede.jpg (52.75 KiB) 638 keer bekeken
De stadsfotograaf zonder grenzen

Plaats reactie